Author Topic: Maybe this is considered to be a bug  (Read 1963 times)

Kappes Buur

Maybe this is considered to be a bug
« on: July 16, 2011, 10:18:00 pm »
I have a map with several monsters from REALM667. Three (3) of them have sprites between SS_ markers and one (1) between S_ markers.

When checking for duplicate names in Archive --> Maintenance --> Check Duplicate Entry Names , the result is this

Quote
SS_START appears 4 times
GLDEFS appears 2 times
SNDINFO appears 5 times
KEYCONF appears 2 times
======== appears 6 times
SS_END appears 4 times

No mention of S_ markers, all are recognized as SS_ markers.

sirjuddington

Re: Maybe this is considered to be a bug
« Reply #1 on: July 17, 2011, 05:11:48 am »
Are you sure there are only three SS_ markers in the wad? I just tested this out and it seems to be working fine.

Kappes Buur

Re: Maybe this is considered to be a bug
« Reply #2 on: July 17, 2011, 06:20:34 am »
.... I just tested this out and it seems to be working fine.
You are correct.
Somehow another set of sprites with the SS_ markers snuck in there without my noticing.


Quote from: sirjuddington on zdoom forum
That's because he has set up his own custom icons in slade.pk3 for whatever reason.
I like your program, the only reason I changed the icons is for visibility.
« Last Edit: July 17, 2011, 06:26:39 am by Kappes Buur »

sirjuddington

Re: Maybe this is considered to be a bug
« Reply #3 on: July 17, 2011, 06:55:12 pm »
I figured as much :P (about both)

The 'official' icons are colour-coded now, btw.